Estudia > Oferta formativa > Oferta d'assignatures > Detall de l'assignatura
Anar al contingut (clic a Intro)
UdG Home UdG Home
Tancar
Menú

Estudia a la UdG

Dades generals

Curs acadèmic:
2014
Descripció:
Coneixement oral (comprensió i expressió oral) i escrit (comprensió i expressió escrita) de l’anglès.
Crèdits ECTS:
9

Grups

Grup A

Durada:
Anual
Professorat:
Manuel Lopez Cruells
Idioma de les classes:
Anglès (100%)

Competències

  • Comunicar en llenguatge propi de cada un dels mitjans tradicionals, en les seves formes combinades (multimèdia) o suports digitals
  • Expressar-se per escrit amb fluïdesa i riquesa en el context professional de la publicitat i de les relacions públiques.
  • Recollir i seleccionar informació de manera eficaç i eficient, en funció d’objectius determinats, i de diferent procedència i format, respectant l’autoria de les fonts.
  • Desenvolupar la capacitat d’anàlisi, de síntesi i de judici crític, identificant i argumentant les causes i el context.

Continguts

1. - Comprensió i expressió oral. - Comprensió i expressió escrita. - Gramàtica morfosintaxi i lèxic. - English for ESP.

2. -Fonètica. Treball de les vocals i consonants. Ear training.

Activitats

Tipus d’activitat Hores amb professor Hores sense professor Total
Anàlisi / estudi de casos 38,80 106,70 145,50
Prova d'avaluació 3,60 50,30 53,90
Sessió participativa 12,80 0 12,80
Sessió pràctica 12,80 0 12,80
Total 68,00 157,00 225

Bibliografia

  • Maire McLisky (2011). English for public relations. Garnet Education. Catàleg
  • Nick Ceramella & elisabeth Lee. (2010). Cambridge English for the media. CUP. Catàleg
  • George Sandford (2010). Cambridge English for human resources. CUP. Catàleg
  • Simon Sweeney (2009). English for business communication. CUP. Catàleg
  • Murphy, Raymond (2004). English grammar in use, : a self-study reference and practice book. CUP. Catàleg
  • Swan, Michael (1995). Practical English usage (2nd ed). . OUP. Catàleg
  • Diccionari online. Recuperat , a http://www.yourdictionary.com/
  • online grammar. Recuperat , a http://www.edufind.com/english/grammar/toc.cfm
  • Dummet, P., Hughes, J. i Stephenson, H. (2013). Life Upper Intermediate. National Geographic Learning, HEINLE . Catàleg

Avaluació i qualificació

Activitats d'avaluació:

Descripció de l'activitat Avaluació de l'activitat %
- exposició oral dels estudiants - tasques d’expressió oral.
Criteri d’avaluació:
S’avaluarà l’expressió oral a partir de l’exposició de treballs orals.
20
- prova específica de llengua. S'avaluara la gramàtica i morfosintaxi de la llengua anglesa, el writing i la fonètica a nivell B2. - tasques d’expressió escrita.
Criteri d’avaluació:
S’avaluarà la posada en pràctica dels coneixements de gramàtica, morfosintaxi i fonètica a nivell B2.
S'ha d'aprovar aquest examen per tal de fer mitja amb la resta de notes de l'assignatura.
60
- elaboració de treballs escrits "writings". - treballs escrits pràctics.
Criteri d’avaluació:
S’avaluarà la correcta presentació, gramàtica i exposició escrita dels continguts.
20

Qualificació

- Es controlarà l’assistència a classe. Cal assistir com a mínim al 80% de les classes per poder optar al 20% de la nota de tasques d'expressió oral i al 20% de la nota de les tasques d'expressió escrita.
- Cal superar els tres blocs avaluats amb una nota mínima de 5 per aprovar l’assignatura.
-Cal aprovar la prova específica de llengua per aprovar l'assignatura i fer mitja amb la resta de notes.

- Hi haurà examen final d’avaluació per als alumnes que no superin els diferents blocs o no segueixin l'avaluació continuada.

Criteris específics de la nota «No Presentat»:
Es considerarà NP l’estudiant que no hagi realitzat les proves parcials i que no es presenti a l’examen final.

Observacions

Es recomana tenir nivell B1 de llengua anglesa o superior per matricular-se en aquesta assignatura.

Els estudiants que aprovin aquesta assignatura tindran reconegut el nivell B2. de llengua anglesa.

Escull quins tipus de galetes acceptes que el web de la Universitat de Girona pugui guardar en el teu navegador.

Les imprescindibles per facilitar la vostra connexió. No hi ha opció d'inhabilitar-les, atès que són les necessàries pel funcionament del lloc web.

Permeten recordar les vostres opcions (per exemple llengua o regió des de la qual accediu), per tal de proporcionar-vos serveis avançats.

Proporcionen informació estadística i permeten millorar els serveis. Utilitzem cookies de Google Analytics que podeu desactivar instal·lant-vos aquest plugin.

Per a oferir continguts publicitaris relacionats amb els interessos de l'usuari, bé directament, bé per mitjà de tercers (“adservers”). Cal activar-les si vols veure els vídeos de Youtube incrustats en el web de la Universitat de Girona.