Anar al contingut (clic a Intro)
UdG Home UdG Home
Tancar
Menú

Investiga

UE: HEU - Disseminació i Explotació a Horizon Europe

Inici:
09/06/2021 - 09:30
Fi:
09/06/2021 - 12:30
Lloc:
Virtual
Organitzador
Comissió Europea
Inscripcions
No són necessàries.
Web:

Dissemination & Communication in Horizon Europe

Agenda

09:30-09:50 Introduction to the concepts of Communication, Dissemination & Exploitation

By Jörg Scherer and Stephanie Weber, European IP Helpdesk

09:50-10:20 Dissemination & Exploitation under Horizon Europe

By Arya-Marie Ba Trung, Common Implementation Centre, European Commission

10:20-10:30 IP strategy in Horizon Europe projects, including ROL and some background on standardisation

By Ioannis Sagias and Veronica Beneitez Pinero, Common Implementation Centre, European Commission

10:30-10:50 Questions & Answers

10:50-11:00 Coffee break

11:00-11:40 IP Management in collaborative Horizon Europe projects

By Jörg Scherer, European IP Helpdesk & Horizon IP scan

11:40-12:10 Horizon Results Platform

By Georgios Lyssandrides, Common Implementation Centre, European Commission

12:10-12:30 Horizon Results Booster

By Alessia Melasecche, META

Moderation by Lara Passante, Common Implementation Centre, European Commission

Escull quins tipus de galetes acceptes que el web de la Universitat de Girona pugui guardar en el teu navegador.

Les imprescindibles per facilitar la vostra connexió. No hi ha opció d'inhabilitar-les, atès que són les necessàries pel funcionament del lloc web.

Permeten recordar les vostres opcions (per exemple llengua o regió des de la qual accediu), per tal de proporcionar-vos serveis avançats.

Per a oferir continguts publicitaris relacionats amb els interessos de l'usuari, bé directament, bé per mitjà de tercers (“adservers”). Cal activar-les si vols veure els vídeos de Youtube incrustats en el web de la Universitat de Girona.