Investiga > UE: HEU – Actualització de l’estat dels Parteneriats Europeus
Anar al contingut (clic a Intro)
UdG Home UdG Home
Tancar
Menú

Investiga

La pàgina web del programa Horizon Europe s’ha actualitzat amb la publicació de les propostes senceres de nous candidats a ser Parteneriats Europeus, agrupats en les 5 àrees/clústers principals (veure també la noticia relacionada del butlletí del 11 de juny 2020).

Cluster Health

• Partnership for Chemical Risk Assessment (PARC)

Cluster Digital, Industry and Space

• European Partnership for Photonics (Photonics for Healthy, Green and Digital Future)
  • European Partnership for Globally Competitive Space Systems

Cluster Climate, Energy and Mobility

• European Partnership - Towards Zero-emission Road Transport (2ZERO)
  • European Partnership on Connected and Automated Driving (CCAM)
  • European Partnership on Zero-emission Waterborne Transport
  • European Partnership for Clean Energy Transition
  • European Partnership – Driving urban transitions to sustainable future (DUT)
  • European Partnership – Clean energy transition

Cluster Food, Bioeconomy, Natural Resources, Agriculture and Environment

• European Partnership for rescuing biodiversity to safeguard life on Earth
  • European Partnership Water Security for the Planet (Water4All)

Parteneriats transversals

• European Partnership Innovative SMEs
  • European Open Science Clour (EOSC)

Més propostes senceres seran publicades el les properes setmanes.

L'objectiu dels Parteneriats és afrontar milor els reptes globals i modernitzar la indústria a través de marcs de cooperació. Hi han tres tipus de Parteneriats: co-programats; co-finançats; i institucionalitzats.

El portfoli inclou 49 candidats (detallats a l’Annex 7 del primer pla estratègic HEU  https://ec.europa.eu/info/sites/info/files/research_and_innovation/strategy_on_research_and_innovation/documents/ec_rtd_orientations-he-strategic-plan_122019.pdf).

Més informació sobre l’estat dels parteneriats de la Comissió Europea sota el Programa Horizon Europe: https://ec.europa.eu/info/horizon-europe-next-research-and-innovation-framework-programme/european-partnerships-horizon-europe_en